MHC Dieren H1 verliest met 0-7 van Vianen H1

0252705_MHC_Dieren_1_-_Vianen_H1.JPG
MHC Dieren 1 - Vianen H1 - Jorg Ploeger

DIEREN – Het eerste team van MHC Dieren stond zondag 12 maart op het veld tegen de mannen van Vianen H1. Het was een dag vol wind, maar gelukkig bleef het droog en scheen af en toe nog een zonnetje. Dat had wel als gevolg dat er weinig publiek was.
Misschien was dat van invloed, want MHC speelde geen goede wedstrijd. Vianen had een paar goede treffers en wist met 0-7 van de Dierenaren te winnen. MHC Dieren bleef ondanks de sportieve nederlaag vrolijk en ook na de wedstrijd bleef er een goede sfeer hangen.

Foto: Jorg Ploeger

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.