Meezingen met de Matthäus Passion

0252599_Oratoriumkoor_Veluwezoom_foto.jpg
Oratoriumkoor Veluwezoom

DIEREN – Het Oratoriumkoor Veluwezoom in Dieren zoekt zangers die mee willen zingen met een uitvoering van de Matthaüs Passion van Johann Sebastian Bach. Dit werk wordt op 23 maart 2024 ten gehore gebracht in de Ontmoetingskerk in Dieren.

Het koor begint op donderdag 30 maart met het instuderen van het beroemde werk. Er is daarbij nog plaats voor mannen en vrouwen die op tijdelijke basis mee willen zingen. Zowel mensen die het stuk kennen als mensen die het nog moeten leren kennen, zijn welkom. De uitvoering is volgend jaar op zaterdagavond 23 maart. Aan het concert nemen zes vocale solisten deel, en leveren organist Sander van den Houten en het Nederlands Begeleidingsorkest een muzikale bijdrage. Dirigent is Ab Weegenaar.
De repetities voor de Matthäus Passion zijn vanaf 30 maart elke donderdagavond van 19.30 tot 21.45 uur in de Ontmoetingskerk in Dieren. Aanmelden kan via oratoriumkoorveluwezoom@gmail.com.

oratoriumkoorveluwezoom.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.