Lezing Santiago de Compostella in Dieren

0252225_Jaques_Verhagen.jpg
Jaques Verhagen

DIEREN – Voormalig journalist en mediadocent Jaques Verhagen komt op donderdag 30 maart naar de Bibliotheek Dieren, voor een lezing over zijn wandeltocht naar Santiago de Compostella. Tijdens de lezing gaat het over de indrukwekkende tocht en de motivatie van duizenden wandelaars om deze route te lopen. Verhagen liep tweemaal naar Santiago en wandelt honderden kilometers per jaar. De lezing start om 19.30 en duurt tot 21.30 uur. Bibliotheekleden met een standaard abonnement betalen 2,50 euro en niet-leden betalen 5 euro. Met een plusabonnement is de toegang gratis. Reserveren kan via bibliotheekveluwezoom.nl/agenda of via 0313-415476.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.