Ledenvergadering Oranjevereniging Tonden

0251076_Vergaderen2.jpg
.

TONDEN – Oranjevereniging Tonden houdt op maandag 6 maart haar ledenvergadering. Vanaf 20.00 uur zijn alle leden van harte welkom in buurtgebouw De Sterre. Tijdens de vergadering wordt teruggeblikt op het afgelopen jaar, maar wordt ook volop vooruit gekeken naar komend feestjaar. Het Oranjefeest vindt dit jaar plaats in het weekend van 26, 27 en 28 mei, met daarbij een nieuwe indeling van het programma op vrijdag. Op zaterdag staat een groot feest op de planning en het Oranjefeest wordt zondag als vanouds afgesloten met de heren van Boh Foi TOch en de Old Ni-js. De trekkertrek vindt dit jaar plaats op vrijdag 25 en zaterdag 26 augustus.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.