Kledingbeurs De Inloopkast

0252034_Groepsfoto_kleding.jpeg
De vrijwilligers van De Inloopkast

RHEDEN – De tweedehandskledingbeurs De Inloopkast vindt plaats op zaterdag 18 maart in het Dorpshuis in Rheden. Mannen en vrouwen met maat XS tot en met 3XL zijn van 10.30 tot 14.00 uur van harte welkom om een nieuwe voorjaarsgarderobe bij elkaar te shoppen.
Na de geslaagde editie afgelopen najaar, heeft een groep vrijwilligers de handen ineen geslagen om ook de voorjaarsbeurs tot een succes te maken. Jassen, schoenen, tassen en andere kleding: het is er deze dag allemaal te vinden. Er zijn pashokjes en spiegels aanwezig en de entree is gratis. Kopers betalen 10 procent bovenop het aankoopbedrag om de kosten van de beurs te dekken.
Mannen en vrouwen die hun kleding willen verkopen op de beurs, kunnen contact opnemen via deinloopkastrheden@gmail.com. De verkoper bepaalt zelf de prijs en brengt de kleding naar het Dorpshuis. Tijdens de beurs zorgen de vrijwilligers voor de rest.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.