Jan Siebelink en John Jansen van Galen in Velp

0251889_Boeken__boekenmarkt.JPG
.

VELP – Schrijver Jan Siebelink en journalist John Jansen van Galen gaan op zondag 12 maart met elkaar in gesprek over het thema ‘Het boek in Velp, vroeger en nu’. Vanaf 15.00 tot 17.00 uur zijn Siebelink en Jansen van Galen aanwezig in Boekhandel Jansen & de Feijter in Velp. Een vrijwillige bijdrage wordt gewaardeerd.
De jeugdvrienden groeiden allebei op in Velp. Met de roman ‘Knielen op een bed violen’ uit 2005, bereikte Siebelink een ongekend groot publiek. In 2022 verscheen ‘Brengschuld’, waarin een recente gebeurtenis een nieuw licht werpt op de ondergang van de kwekerij van zijn familie. Jansen van Galen werkte zijn leven lang in de dag- en weekbladjournalistiek. Daarnaast maakte hij radioreportages voor de VPRO, onder over Suriname, en was hij twintig jaar lang presentator van het radioprogramma ‘Met het oog op morgen’ van de NOS.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.