Home-Cookin in De Waag Doesburg

0252007_Home_Cookin_in_De_Waag_Doesburg_foto_Roy_Kappert.jpg
Home-Cookin in De Waag - Roy Kappert

DOESBURG – De heren van Home-Cookin zorgen op zondag 12 maart voor een pittig muzikaal menu in Podium de Waag in Doesburg. De muzikale genres variëren van soul en blues tot funk en rock. Nummers van artiesten als Daniel Lanois, Charly Sexton, The Band en Jamilie Lidell komen voorbij. Home-Cookin is naast een band ook een muzikale vriendengroep. Thijs Simons zorgt voor de drums en vocals, Harry Hardholt bespeelt de gitaar en verzorgt de vocals, Peer Groning is de pianist en speelt het Hammond-orgel en Willem Krammer is de bassist. Het concert begint om 15.00 uur.

Foto: Roy Kappert

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.