Historische wandeling op landgoed Biljoen

0252230_Biljoen-Cultuurhistorische-wandeling-foto-Floor-ten-Brink.jpg
Cultuur historische wandeling - Floor ten Brink

VELP – De boswachters van Geldersch Landschap & Kasteelen begeleiden op woensdag 22 maart een wandeling ‘door de tijd’ over landgoed Biljoen in Velp. Landgoed Biljoen is een oud landgoed met een prachtig kasteel met koetshuis, vijvers, beken, parkbos en weiden. Deze excursie is een unieke kans om achter het kasteel te kijken, op het terrein dat normaal niet voor publiek geopend is. De wandeling gaat door het parkbos om het kasteel. Onderweg vertelt de boswachter over vogels, historie en tuinaanleg. De wandeling start om 13.30 uur en duurt ongeveer 2,5 uur. Vooraf reserveren is verplicht en kan via glk.nl/excursies.

Foto: Floor ten Brink

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.