Handbal-Gym in Klarenbeek

0252250_Handbal.jpg
.

KLARENBEEK – De afdeling handbal van SC Klarenbeek start met Handbal-Gym voor kinderen van 4 tot 5 jaar. Tijdens deze trainingen kunnen kinderen kennis maken met handbal, in combinatie met andere soorten van beweging die van belang zijn voor kinderen van deze leeftijd. De training is wekelijks van 17.45 tot 18.00 uur.
Ook oudere kinderen zijn welkom om te komen handballen. Voor kinderen van 6 tot 13 jaar vinden in maart inlooptrainingen plaats. Deze zijn op donderdagen 9,16, 23 en 30 maart van 18.00 tot 19.00 uur in de sporthal MFC in Klarenbeek. Aanmelden is niet verplicht.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.