Halloween Eerbeek, Dieren, Loenen

0252022_pumpkin-28923031280.jpg
.

DIEREN/EERBEEK/LOENEN – Halloween Eerbeek is de afgelopen jaren een begrip geworden in de regio. In oktober keert Halloween terug, maar wel op een andere manier dan de afgelopen jaren het geval was, meldt de stichting Actief Eerbeek. Het nieuwe event wordt gezamenlijk georganiseerd met de dorpen Loenen, Eerbeek en Dieren.
De stoomtrein die deze dorpen met elkaar verbindt, speelt hierbij een belangrijke rol. In en rond de trein kunnen mensen Halloween ervaren, ruiken en proeven. Op en rond de diverse stations en dorpen staat de Halloweenbeleving centraal. Op zaterdag 21 oktober worden de dorpen Loenen en Eerbeek aan elkaar verbonden door de Ghost Train. Een week later, op zaterdag 28 oktober, is het de beurt aan Eerbeek en Dieren. Ook vindt in de dorpen een aantal evenementen plaats. Denk hierbij aan het Screampark, een sportevenement, een wandeling en de Halloween-parade. Het volledige programma volgt later.

actiefeerbeek.nl/halloween

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.