Groot Brummens Dictee in Eerbeek

0252135_Schrijven.jpg
.

EERBEEK – De 21e editie van het Groot Brummens Dictee vindt op woensdag 22 maart plaats in de bibliotheek in Eerbeek. Het dictee wordt voorgelezen door de wethouder Cultuur, Annika van Klinken. Het thema van deze editie is ‘Vergeten Woorden’ en het dictee is geschreven door de leden van de Taalmarkt.
Deelnemers moeten in de gemeente Brummen wonen of werken, of ze moeten sociaal sterk aan Brummen verbonden zijn. Om het nakijken sneller plaats te laten vinden, hoeven alleen de moeilijke woorden geschreven te worden. De dictees worden vlak voor de pauze ingeleverd en elke deelnemer kijkt vervolgens het dictee van een ander na, terwijl de correcte schrijfwijze centraal wordt toegelicht. Mensen kunnen zich als individu en als team opgeven voor het dictee. De koffie en thee staat vanaf 19.00 klaar, het dictee begint om 19.30 uur. Aanmelden wordt aangeraden en kan tot uiterlijk vrijdag 17 maart via taalmarkt@brummencultuur.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.