Gespreksavond Brummen Gezond

0253159_Ouderen.jpg
.

BRUMMEN – Inwonerscoöperatie Brummen Gezond, Stichting Welzijn Brummen, professionals vanuit Gezondheidscentrum De Toren en teamleden van het project ‘Langer zelfstandig Reablement Brummen’ houden donderdag 30 maart een gespreksavond voor inwoners van de gemeente Brummen. Centraal staat nadenken over later en wat er nodig is om prettig te kunnen blijven wonen en leven in Brummen. De bijeenkomst begint om 19.30 uur, duurt ongeveer anderhalf uur en wordt gehouden in Plein 5 in Brummen. Aanmelden is handig, maar niet verplicht en kan via info@brummengezond.nl. Ook eventuele vragen stellen kan via dit e-mailadres.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.