Gemeente steunt cadeaukaart Bronckhorst

0251317_euros__geld__munten_2.jpg
.

GEM. BROCKHORST – De gemeente Bronckhorst ondersteunt de invoering van de Bronckhorster cadeaukaart met een eenmalige subsidie van 30.000 euro. De kaart, een initiatief van Mooi Lokaal BV uit Zelhem, geeft naar verwachting een belangrijke impuls aan lokale winkeliers.
Met de kaart kunnen consumenten bestedingen in plaatselijke winkels doen. De verwachting is dat een groot aantal winkels in Bronckhorst meedoet. De ondernemersverenigingen steunen het initiatief. Met de bijdrage van de gemeente is Mooi Lokaal BV in staat om de maandelijkse kosten voor deelnemende winkeliers laag te houden, waardoor instappen aantrekkelijk is.
De Bronckhorster cadeaukaart past binnen de ambitie van de gemeente om een sterke lokale economie en een leefbaar Bronckhorst te stimuleren. De gemeente bekijkt de mogelijkheid om de kaart in te zetten voor gemeentelijke acties die bijdragen aan het welzijn van de inwoners.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.