Frontale aanrijding op Rivierweg

0252865_Aanrijding_Doesburg.jpg
Frontale botsing op Rivierweg - Roland Heitink

DOESBURG – Op de Rivierweg, de provinciale weg N338 in Doesburg, heeft dinsdagochtend 14 maart rond 7.30 uur een frontale aanrijding plaatsgevonden. Hoe het ongeluk precies is gebeurd, is nog niet bekend. Twee auto’s klapten frontaal op elkaar. De hulpdiensten rukten groots uit, er kwam onder andere een traumahelikopter uit Amsterdam ter plaatse. Een van de bestuurders zat bekneld in de auto en moest door de brandweer worden bevrijd. Twee mensen raakten gewond en zijn per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. De weg was langere tijd volledig afgesloten.

Foto: Roland Heitink

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.