Expositie Lente in Brummen

0252361_kunst_in_de_hal_Jose_Meuwese_-_vogels.jpg
De vogels van Jose Meuwese

BRUMMEN – In het gemeentehuis in Brummen exposeren op dit moment drie kunstenaars uit Doesburg, allen aangesloten bij het Kunstlab Doesburg. De kunstwerken van José Meuwese, Yvon Bilderbeek en Gea Corbeek zorgen voor ‘lente’ in de hal van het gemeentehuis. De bloemen en vogels van José zorgen samen met de pastelkrijttekeningen van Gea voor een mooi en kleurrijk geheel, de sieraden van Yvon maken het af.
De expositie is tot en met 26 april te zien in de hal van het gemeentehuis. De expositie is van maandag tot en met donderdag van 8.30 tot 16.30 uur te bezichtigen en op vrijdag van 8.30 tot 12.00 uur.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.