Evert Nieuwenhuis benoemd tot erelid Oranjevereniging Spankeren

0252600_Huldiging_Evert_Nieuwenhuis_edt.jpg
Evert Nieuwenhuis is erelid van Oranjevereniging Spankeren

SPANKEREN – Tijdens de Algemene Ledenvergadering van Oranjevereniging Spankeren is Evert Nieuwenhuis benoemd tot erelid. Hij wordt zeer gewaardeerd voor al zijn verdiensten en inzet voor de vereniging.

Op 23 maart 1989 is Evert als bestuurslid toegetreden tot Oranjevereniging Spankeren. Hij was al die jaren samen, met anderen, actief bij het opbouwen en afbreken van de feesttent. Ook hielp hij mee met alle verdere voorkomende activiteiten.
Evert was bijvoorbeeld degene die het heliumgas regelde voor het vullen van de ballonnen. Op de zaterdagmiddag werden vele ballonnen gevuld en aan het begin van de avond op het feestterrein uitgedeeld aan de kinderen voor de ballonnenwedstrijd. Voorzien van een briefje gingen de ballonnen altijd onder luid gejoel de lucht in.
Ook was Evert vanaf het begin verkeersregelaar bij de optocht. Hij zorgde er, samen met andere verkeersregelaars, voor dat de optocht in goede banen werd geleid en liep altijd fier voorop.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.