Eerste lammetje heet Mappie

0251855_Eerste_lammetje_Rheden.JPG
Max en Sjappie adopteren lammetje Mappie - Theo Jansen

RHEDEN – Mappie. Dat is de naam van het eerstgeboren lammetje van de Rhedense Schaapskudde. Ze is zo genoemd door het bekende Rhedense clownsduo Max en Sjappie, een samentrakking van hun namen. Het duo bracht woensdag 1 maart een bezoek aan de schaapskooi en dat was niet alleen voor de schapen, maar ook voor de aanwezige kinderen een hele belevenis. Elk jaar wordt het eerstgeboren schaapje door een prominent persoon geadopteerd. Daarna kan iedereen financieel een lammetje onder zijn hoede nemen. Alle dit jaar geboren lammeren kunnen worden geadopteerd. Dit kan op woensdag, vrijdag, zaterdag en zondag tussen 13.30 en 16.00 uur bij de schaapskooi.

Foto: Theo Jansen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.