Doesburgse Watersport Vereniging verzamelt Fitcoins

0251781_Doesburg_Vitaal.jpg
Initiatiefnemers Willeke Scheele Helmie Stil en Paul Hamer met de Masters van DWV

DOESBURG – De Doesburgse Watersport Vereniging (DWV) is binnen de vereniging begonnen om leden te activeren om deel te nemen aan het project Doesburg Vitaal. Via een stappenplan krijgen de zwemmers en waterpoloërs van DWV fitcoins toegewezen voor hun gezwommen meters. Deze fitcoins worden gedoneerd aan Doesburg Vitaal.

Doesburg Vitaal stelt mensen met een minder of zeer laag inkomen in staat om bijvoorbeeld levensmiddelen te kopen. Denk hierbij aan vlees en verse groenten, maar de fitcoins kunnen ook worden ingewisseld voor een activiteit zoals bijvoorbeeld bowlen. Naast het sporten leveren elke duizend stappen of 15 minuten fietsen ook 1 fitcoin op. Op dit moment doen al meer dan dertig leden van DWV mee. Belangstellenden zijn welkom om mee te zwemmen en zo het goede doel te steunen.

Op de foto zijn de Masters van DWV te zien, die elke maandagavond meer dan 1,5 kilometer zwemmen in zwembad Den Helder, samen met initiatiefnemers Willeke Scheele, Helmie Stil en Paul Hamer.

viervitaal.nl/doesburgvitaal

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.