Digiplay in de bibliotheek

0251667_toetsenbord.jpg
.

GEM. RHEDEN – Bij de Bibliotheek Veluwezoom kunnen kinderen creatief aan de slag met Digiplay. Tijdens twee middagen leren ze de verrassende trucs en effecten van een greenscreen. Zo maken de kinderen hun eigen films en foto’s met de leukste effecten. Mediacoaches van de Bibliotheek begeleiden de kinderen om op een speelse manier met nieuwe media en nieuwe technieken om te gaan en om ze een gezellige middag met leeftijdsgenootjes te bezorgen. Deelname aan de twee middagen kost 5 euro per kind. De workshop is geschikt voor kinderen van 8 tot 12 jaar. Kinderen kunnen op maandag 13 en dinsdag 14 maart van 15.30 tot 17.00 uur bij de Bibliotheek in Dieren terecht. Op maandag 20 en dinsdag 21 maart van 15.30 tot 17.00 uur kunnen ze bij de Bibliotheek in Velp aansluiten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.