De Zuylenkamp 1 wint StratenQuiz Hummelo

0252148_Foto_winnend_team_StratenQuiz_2023.jpg
Het winnende team De Zuylenkamp 1

HUMMELO – Tijdens de tiende editie van de StratenQuiz in Hummelo, die op zaterdag 4 maart plaatsvond, deden maar liefst zestien teams mee. Team ‘De Zuylenkamp 1’, bestaande uit Maurits Meijer, John Slagter, Ron Elsinga en Julia Meijer, heeft gewonnen.

In een goed gevulde zaal van FF naar Steef hadden de teams zich verzameld en quizmaster Leo Meijer heette iedereen van harte welkom. De vragen voor de quiz waren allemaal zelf bedacht en met behulp van audiovisuele technieken waren de vragen ook voor de toeschouwers een feestje om naar te kijken. Na vier rondes, met categorieën zoals geografie, geschiedenis, muziek, sport, Nederland, algemeen en het teamcaptain-spel ‘aangelijnd koekhappen’, was duidelijk dat de finale werd gespeeld door de teams De Brouwerij, De Zuylenkamp 1, De Zuylenkamp 3 en Beatrixlaan 4. Na deze zenuwslopende ronde wist het team van De Zuylenkamp 1 de meeste vragen goed te beantwoorden waardoor dit team won. De Brouwerij eindigde op de tweede plek en De Zuylenkamp 3 op de derde plek. De Oranjevereniging Hummelo en Oranje kijkt terug op een gezellige avond.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.