Certificaat voor deelnemers ‘Koken binnen je budget’

0253160_Koken_binnen_budget.jpg
Koken binnen je budget

BRUMMEN – De deelnemers van de cursus ‘Koken binnen je budget’ hebben ter afsluiting een certificaat ontvangen uit handen van Mariël Schotpoort, coördinator van het Taalhuis. Ze hebben acht keer samen gekookt, onder leiding van Dineke Fishboure. Zo heeft John heel veel geleerd. Hij kookt nu zelf vers, in plaats van magnetronmaaltijden. Jacque heeft veel aparte dingen gegeten en dat was lekker en gezellig. Petra heeft voor deze feestelijke afsluiting een heerlijk toetje gemaakt: crumble-appel. Yolanda heeft erg genoten, ze vond de cursus geweldig en laagdrempelig. “Ik heb veel geleerd, ook van de andere deelnemers.” Sanne kan al heel goed koken, maar heeft lekker gegeten en gaat thuis verschillende gerechten maken. Taghrid, die van oorsprong uit Syrië komt, heeft hier Nederlands leren koken en blijft dat thuis ook doen. Alle acht deelnemers zijn enthousiast over de goede sfeer en de gezelligheid tijdens de bijeenkomsten.
De cursus ‘Koken binnen je budget’ werd georganiseerd door BIJ de bieb, in samenwerking met Sonja Leemkuil van Onze Droom. Nu werd er gekookt in de ruimte van Onze Droom. Op 17 april gaat de cursus van start in de bibliotheek in Eerbeek. De bijeenkomsten zijn daar op vrijdagen van 9.30 tot 12.30 uur. Aanmelden kan bij Mariël Schotpoort, m.schotpoort@bijdebieb.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.