Cabaret en muziek in Dorpskerk Spankeren

0252229_Los_Hermanos.jpg
Los Hermanos

SPANKEREN – In het weekend van zaterdag 18 en zondag 19 maart vinden er twee optredens plaats in de Dorpskerk in Spankeren, georganiseerd door RhederArt. Op zaterdag staat cabaretier Femke Vernij in de Dorpskerk en zondag staat het trio Los Hermanos Martínez y Morele op het podium.

‘Op volle kracht’ is de titel van het nieuwe programma van Femke Vernij, waarin ze naar eigen zeggen de strijd aangaat met de grillen van Moeder Aarde. Femke Vernij is verrassend, verwarrend en confronterend. Haar doel: het publiek inspireren, voordat het te laat is. De voorstelling begint om 20.00 uur. Kaarten kosten 16,50 euro en zijn te bestellen via rhederart.nl en bij de Dorpskerk.

Het trio Los Hermanos Martínez y Morelo bestaat uit flamenco-gistarist Eric Vaarzon Morel en twee saxofonisten: de broers Juan en Miguel Martínez. Alle drie hebben ze hun sporen verdiend op podia in binnen- en buitenland. Tijdens het concert in de Dorpskerk in Spankeren jazz en flamenco elkaar. Een ontmoeting die leidt tot prachtige muziek. Het concert begint om 15.00 uur. Kaarten kosten 18,50 euro en zijn te bestellen via rhederart.nl en bij de Dorpskerk.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.