Brommers kiek’n in Beekbergen

0252833_Treffen.JPG
Een eerdere editie van Het Klassieker Treffen

BEEKBERGEN – Bij De Groot Autoschade in Beekbergen zijn op zondag 2 april veel motoren, scooters en bromfietsen te bewonderen tijdens Het Klassieker Treffen. Het gaat hier om veel oude motoren vanaf begin vorige eeuw, die worden beheerd en in conditie worden gehouden door leden van motorclub De Klassieker. Ook zonder in bezit te zijn van een klassieker is iedereen welkom om te komen kijken en technische kennis met elkaar uit te wisselen. Henk de Groot is aanwezig voor advies over het uitdeuken van benzinetanks of het spuiten van motorframes. Ook is het mogelijk om motoren te koop aan te bieden of te kopen en worden kleding en boeken aangeboden. Het treffen start om 10.00 en duurt tot 17.00 uur.

Gijs van Dommelen, 06-53896619

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.