Bloemzaadjes geplant in Rheden en Velp tijdens NLdoet

0252756_20230310_NL_Doet_Velp_Hertog_Arnoudstraat.jpg
Vrijwilligers aan de Hertog Arnoudstraat - Lotty van den Bosch

RHEDEN/VELP – In het kader van NLdoet heeft Imkervereniging Arnhem Velp en omstreken op vrijdag 10 maart op zes locaties in Rheden en Velp bloemen ingezaaid. Onder de vrijwilligers waren onder andere personeelsleden van GWW ingenieurs uit Dieren, leden van de Lions Club, scholieren van de Rheder Enk, wethouder Paul Hofman van de gemeente Rheden, individuele vrijwilligers en uiteraard leden van de imkervereniging.

De ingezaaide bloemen zorgen voor voedsel voor insecten, zoals vlinders, hommels en wilde bijen. In Rheden zijn bij het zwembad bij het Waardwegbruggetje en bij het nieuwe bruggetje zaadjes ingezaaid. In Velp is gezaaid aan de President Kennedylaan, langs de flat aan de Lepelaarstraat en aan de Hertog Arnoudstraat. Vrijwilligers lieten zich niet weerhouden door het regenachtige weer.
Op zaterdag 11 maart zijn er door de imkervereniging Arnhem Velp en omstreken in Arnhem nog meer zaadjes ingezaaid, aan de Burgemeester Bloemersweg, in park De Spil en aan de Wessel Couzijnhof.

Foto: Lotty van den Bosch

Vrijwilligers aan de Hertog Arnoudstraat

1 REACTIE

  1. Ik ben op zoek naar Lotty van den Bosch maar kan haar via facebook niet meer te pakken krijgen .
    Ik ben een oude vriend van Lotty.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.