Bijeenkomst Orde van Weefsters

0251785_Weven.jpg
.

VELP – Loge Panta Rhei van de Orde van Weefsters in Velp houdt op donderdag 16 maart een informatieve bijenkomst. De Orde van Weefsters, zijdelings verwant aan de Vrijmetselarij, is een landelijke organisatie van zelfstandig denkende vrouwen, die met elkaar werken om bewuster in het leven te staan. Zij nemen de tijd om, los van dogma’s, de geest vrij te maken en zo buiten de jachtigheid van het bestaan aan innerlijke ontplooiing te werken. De leden komen wekelijks bijeen om naar elkaar te luisteren en met elkaar in gesprek te gaan. De informatiebijeenkomst vindt plaats van 13.00 tot 14.30 uur in het logegebouw aan de Arnhemsestraatweg 360 in Velp. Aanmelden kan via pantarhei@ordevanweefsters.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.