Bijeenkomst ASVR met Vegro in Velp

0251988_Ouderen.jpg
.

VELP – De Algemene Seniorenvereniging Rheden-Rozendaal (ASVR) heeft Janet Jacobs op maandag 13 maart bij De Elleboog uitgenodigd om te vertellen wat de Vegro kan betekenen. De Vegro is een thuiszorgwinkel waar mensen hulpmiddelen kunnen lenen, huren of kopen. Denk hierbij aan een rollator, rolstoel, een bed, toiletverhoger, een douchestoel, maar bijvoorbeeld ook een bedbeugel of overzettoilet. Daarnaast verkopen zij ook diverse hulpmiddelen zoals elastische veters, tuitbekers, druppelbrillen, aangepast bestek en alarmsystemen. De bijeenkomst start om 14.00 uur en is gratis voor leden. Niet-leden betalen 2 euro.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.