Zonnebloemers samen aan de stamppot

0250924_Zonnebloem_Loenen.jpg
Stamppotten bij de Zonnebloem - Martien Kobussen

LOENEN – Het bestuur en vrijwilligers van de Zonnebloem afdeling Loenen ontvingen woensdag 15 februari een flink aantal gasten voor een gezellige middag. Dit keer was gekozen voor een stamppottenbuffet bij Eetcafé ‘t Ruifje in Loenen.

De gasten werden ontvangen met een woord van welkom door Rieky Waanders-Reuvekamp. Zij vond het prettig dat er zoveel belangstelling was voor deze middag. Dankzij de gulle gave van Rabo Club Support en ‘t Ruifje kon het bestuur de prijs van dit buffet gunstig houden. De gasten konden zich tegoed doen aan hutspot en boerenkool. Er werd met veel smaak gesmuld van deze heerlijke stamppotten. Ondertussen kon er gezellig worden bijgepraat over de dorpsnieuwtjes.
Rieky Waanders deelde mede dat de Zonnebloem-afdeling Loenen nog meer activiteiten op stapel heeft staan. Op 15 maart is er in de Loenermark Lammetjesdag. Geldersch Landschap wil dit niet meer zo massaal opzetten als voorheen, maar de ouderen worden wel uitgenodigd om op kraamvisite te komen. Met een huifkar worden de gasten door het bos rondgereden en gaan dan even kijken bij het jonge leven in de kooi.
Samen met het bestuur van het Ontmoetingscentrum De Bruisbeek wordt op zondag 19 maart een muzikale bingo gehouden. DJ Jan Harmsen leidt deze activiteit met zijn vrolijke muziek. Er zijn mooie prijzen te winnen.
De Loenense vrijwilligers gaan de gasten op 23 april ook vergezellen bij hun bezoek aan de musical The Sound of Music in Zutphen. De wijkdames vragen de gasten tijdens hun bezoeken naar een eventuele deelname.

Foto: Martien Kobussen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.