Zevenaars college brengt carnavalsnummer uit

0250820_De_Poldermennekes.jpg
De Poldermennekes

GEM. ZEVENAAR – Het college van B&W van de gemeente Zevenaar laat carnaval niet onopgemerkt aan zich voorbij gaan. Onder de naam De Poldermennekes is het carnavalsnummer ‘Iessel en Olde Rien’ geproduceerd.

In het carnavalsnummer ‘Iessel en Olde Rien’ worden op een ludieke manier alle twaalf de kernen van de gemeente bezongen. Van Herwen tot Angerlo en van Lobith tot Zevenaar. Het liedje wordt grotendeels in het dialect gezongen. Het nummer is geschreven door burgemeester Lucien van Riswijk. Zevenaarders Barth Glasbergen en Jan Willem Lamers hebben het liedje opgenomen en de videoclip is gemaakt door Sjoerd Geurts. Als artiestennaam is gekozen voor de carnavaleske naam De Poldermennekes. Het nummer gaat namelijk over de polder en in het werk van de collegeleden moet er dagelijks gepolderd worden.

Het nummer (met bijbehorende videoclip) is te beluisteren via zevenaar.nl, de social media kanalen van de gemeente en Spotify.

Kijk hier de videoclip

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.