Workshop Mindful Zwanger

0249113_Zwanger.jpg
.

HALL – Speciaal voor zwangere vrouwen vindt in februari in het buitengebied van Hall de workshop ‘Mindful Zwanger’ plaats. Deelnemers leren tijdens de workshop hoe ze minder stress en meer rust in hun zwangere leven kunnen brengen. Daarnaast maken de deelnemers kennis met praktische en korte oefeningen rondom vertrouwen, onthaasten en ontspanning. Bij de training horen werkbladen en audiobestanden, waarmee de deelnemers thuis kunnen oefenen. De cursus is toepasbaar in elke periode van de zwangerschap, of dat nu het eerste, tweede of derde trimester is. De trainingen vinden plaats op 8 en 22 februari, van 14.30 tot 16.30 uur. De kosten voor twee trainingen bedragen 65 euro. Opgeven kan bij Jantine Peters via jantine.peters@gmail.com.

aandachtgeeftjekracht.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.