Workshop liefdesbrief schrijven

0249608_boekhart.jpg
.

DIEREN – Het is bijna Valentijnsdag, hét moment om een liefdesbrief te schrijven. Bibliotheek Dieren verzorgt donderdagavond 9 februari een workshop liefdesbrief schrijven, waarin deelnemers leren te schrijven vanuit het hart. In de workshop is aandacht voor hoe gevoelens het beste omschreven, verwoord en overgebracht kunnen worden. De les staat onder begeleiding van journalist en schrijfdocent Marjon Weijzen uit Rheden. Schrijfervaring is niet nodig. De workshop start om 19.30 en duurt tot 20.30 uur. Deelname kost 7,50 euro voor leden van de bibliotheek en 10 euro voor niet-leden. Plusleden kunnen gratis deelnemen. Een mooi vel briefpapier is bij de workshop inbegrepen. Aanmelden kan via 0313- 415476 en via bibliotheekveluwezoom.nl/agenda.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.