Winterwandeling Loenermark

0249613_Loenermark-Langewinterwandeling-fotoMartijnNugteren-1-.jpg
Winter op de Loenermark - Martijn Nugteren

LOENEN – Op donderdag 9 februari begeleiden de boswachters van Geldersch Landschap en Kastelen een stevige wandeling over de Loenermark. Het weer hebben zij niet in de hand, maar de boswachters hopen op winterse omstandigheden. Een laagje sneeuw maakt de vergezichten en doorkijkjes op de Loenermark extra mooi. Onderweg wordt een plekje gezocht om een zelf meegebrachte lunch te nuttigen. De wandeling start om 11.00 uur en duurt ongeveer 4,5 uur. De lengte van de wandeling is ongeveer 10 kilometer. Vooraf reserveren is noodzakelijk en kan via glk.nl/excursies. Stevige wandelschoenen worden aangeraden.

Foto: Martijn Nugteren

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.