Wijnproeverij Lions voor Giro555

0250737_Wijn.jpg
.

BRUMMEN – Op vrijdag 10 februari hield de Lions Club Brummen een wijnproeverij in Dorpslokaal Concordia in Brummen. In een informele setting kregen de deelnemers uitleg over de verschillende wijnen met bijpassende hapjes. Maar liefst zestig aanwezigen genoten van de wijntjes. De opbrengst van de wijnproeverij gaat naar Giro555, ten behoeve van de slachtoffers van de aardbeving in Turkije en Syrië. Ook in maart zetten de Lions zich in voor goede doelen. Op vrijdag 10 en zaterdag 11 maart verkopen leden van de Lions Club Zuid-Oost Veluwe en Brummen gezamenlijk tulpen bij de Jumbo in Brummen en op het Stuijvenburchplein in Eerbeek.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.