Weissensee-gangers gehuldigd

0250348_Weissensee_huldiging_-_Wim_van_Hof.jpg
De leden van de Hessenrijders die hebben gepresteerd op de Weissensee - Wim van Hof

LAAG-KEPPEL – Op dinsdag 7 februari zijn de leden van schaatsclub de Hessenrijders uit Laag-Keppel, die op de Weissensee een tocht van 100 of 200 kilometer hebben geschaatst, door het bestuur in het zonnetje gezet tijdens een feestelijke avond in de Hessenhal in Hoog-Keppel. Iedere deelnemer kreeg hierbij een persoonlijke toespraak.

In het bijzijn van familie en belangstellende leden werden de Hessenrijders feestelijk ontvangen en toegesproken door voorzitter Irma van Hof. “Wij zijn hier niet alleen om jullie te eren omdat jullie een bijzondere prestatie hebben geleverd in Oostenrijk, maar meer omdat jullie een bijzondere prestatie hebben geleverd op weg ernaartoe,” zo begon de voorzitter haar praatje. “Want die weg is misschien nog veel belangrijker en indrukwekkender dan de tocht op de Weissensee. Zonder goede voorbereiding gaat het immers bijna niet lukken.”
Om een indruk te krijgen hoever 200 kilometer schaatsen is: dat is van Doesburg naar Den Helder, binnen 12 uur. Tijdens de persoonlijke toespraak werd duidelijk dat elke rijder zijn eigen bijzondere verhaal heeft en zijn eigen grenzen heeft verlegd. Zij ontvingen daarvoor een bos bloemen en een oorkonde als waardering voor hun doorzettingsvermogen, wilskracht, motivatie en vele trainingsuren op weg naar de Weissensee.

Foto: Wim van Hof

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.