Wandeling door de Graafse bossen

0249297_02_FEBR_GRAAFSE_BOSSEN.JPG
Wandeling door de Graafse bossen - Corlène van den Camp

DE STEEG – Op maandag 6 februari houdt IVN Oost-Veluwezoom een wandeling door de bossen van de graaf. Deze bossen horen al eeuwenlang bij landgoed Middachten en worden geëxploiteerd om het landgoed in stand te houden. De Middachter bossen onderaan de stuwwal, hebben een voedselrijke bodem en zijn daardoor geschikt voor loofbomen zoals de eik en beuk. Tijdens de wandeling wordt gekeken wat nog meer in het bos groeit. De wandeling start om 9.30 uur bij Parkeerplaats Middachten, op de hoek van Oversteeg en Smidsallee. De deelname is gratis, maar een vrijwillige bijdrage wordt op prijs gesteld. Opgeven is niet nodig.

ivnoostveluwezoom.nl

Foto: Corlène van den Camp

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.