Voorleesfeestje in Velp

0249897_foto_voorlezen_2.jpg
De wethouder tijdens het voorlezen

VELP – Op woensdag 1 februari was wethouder Ronald ter Hoeven van de gemeente Rheden uitgenodigd bij het Voorleesfeestje voor peuters in de bibliotheek in Velp. Hij las voor uit het prentenboek van het jaar, ‘Maximiliaan Modderman geeft een feestje’, van Joukje Akveld en Jan Jutte. De kinderen luisterden aandachtig naar het verhaal.
Wethouder Ronald ter Hoeven kijkt terug op een positieve middag: “Voorlezen beleef je samen. Het is heel leuk om voor te lezen en ook fijn om voorgelezen te worden. Je kan er niet vroeg genoeg mee beginnen.” Tijdens de Nationale Voorleesdagen houdt Bibliotheek Veluwezoom in verschillende bibliotheken voorleesfeestjes.

Meer foto's

Wethouder Ter Hoeven leest voor

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.