Voedselbank moestuin zoekt vrijwilligers

0249289_Tuinieren.jpg
.

DE STEEG – Op het landgoed van Rhederoord in de Steeg ligt een moestuin waar groente geteeld wordt voor de voedselbank. Op dinsdag- en vrijdagochtend komt een enthousiaste groep vrijwilligers bij elkaar om allerlei tuinwerkzaamheden te verrichten. Denk hierbij aan onkruid wieden, zaaien, bemesten en het oogsten van groenten. De huidige groep vrijwilligers is kleiner geworden, waardoor wordt gezocht naar nieuwe vrijwilligers. Om mee te helpen zijn groene vingers niet nodig, een fysiek goede conditie is echter wel wenselijk. Iedereen is welkom om een keer te komen kijken op dinsdag- en vrijdagochtend van 10.00 tot 12.30 uur.

voedselbanktuindesteeg@gmail.com

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.