Verwikkelingen in het ziekenhuis

0250493_FA5E55CA-2489-4CD1-A8A3-B31DA03E1420.jpeg
Herrie in het Hospitaal - Henny Versteeg

EMPE – Maar liefst drie keer speelde de toneelafdeling van PJG Voorst/Empe in ’t Oortveld in Empe de klucht ‘Herrie in het hospitaal’. En maar liefst drie keer genoot het publiek volop van alle dol komische verwikkelingen die zich op het toneel afspeelden. Twee bijzondere patiënten, waarvan de één niet meer naar huis wil en de ander problemen met zijn familie heeft, een getrouwde dokter die naar de zusters lonkt; alle ingrediënten voor een hilarisch stuk waren aanwezig. Er werd dan ook volop gelachen.
PJG brengt elk jaar een toneelstuk op de planken. In september gaan de repetities weer van start.

pjgtoneelempe.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.