Valentijnsconcert over verboden liefde

0249870_Persfoto_Sytse_en_David_-_foto_PR_Buwalda.JPG
Sytse en David - PR Buwalda

DOESBURG – Op zondag 12 februari staat countertenor Sytse Buwalda in Podium Doesburg met het valentijnsprogramma Verboden Liefde. In dit door hemzelf geschreven verhaal neemt Buwalda het publiek mee naar het Italië van de 18e eeuw, naar een wereld vol (wan)hoop, geloof en liefde. ‘Een emotionele reis met een ongewis einde’, zoals hij het zelf omschrijft. De muzikale illustraties van onder andere Caccini, Scarlatti, Giordani en Monteverdi worden begeleid door David van Ooijen op romantisch gitaar. Verboden liefde begint om 15.00 uur. Tickets kosten 22,50 euro.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.