The Neil Young Tribute in Doesburg

0249628_Neil_Young_tribute_10-3-2019_Waag_Doesburg_opname_Roy_Kappert_3.jpg
The Neil Young Tribute - Roy Kappert

DOESBURG – Op zondag 12 februari staat The Neil Young Tribute in De Waag in Doesburg. Henri de Vries laat al het elektrische werk van Neil Young de revue passeren, onder begeleiding van Danya Plugge met vocals en bass, Bert Fonderie met vocals en alles waar hij op kan slaan en Gijsbert Diteweg met vocals en alles wat snaren heeft. Alle klassiekers van Neil Young komen voorbij, zoals ‘Harvest’, ‘On the Beach’, ‘Zuma’ en ‘After the Goldrush’. Het concert begint om 15.00 uur.

Foto: Roy Kappert

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.