Taxatiemiddag in bibliotheek Brummen

0251276_Arie_Molendijk_taxateur.jpg
Taxateur Arie Molendijk

BRUMMEN – Taxateur Arie Molendijk is op vrijdag 3 maart in Bibliotheek Brummen om oude boeken te taxeren. Denk hierbij aan oude (staten)bijbels, atlassen, geïllustreerde werken, reisboeken, handschriften, foto’s, ansichtkaarten en prenten. De taxateur werkt al jaren samen met de Vrije Universiteit, de Koninklijke Bibliotheek en andere bibliotheken en overheidsinstellingen. De kosten voor een taxatie zijn 5 euro voor één tot ongeveer tien boeken of seriewerken. De taxatiekosten van grotere collecties/bibliotheken, die meer tijd in beslag nemen, variëren van 25 tot 50 euro. De taxatiemiddag start om 14.00 en duurt tot 17.00 uur. Vrije inloop zonder afspraak.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.