Spelregelwedstrijd voor scheidsrechters

0250897_Voetbalgras.jpg
.

REGIO – Op dinsdag 28 februari houdt Scheidsrechtersvereniging Zutphen en Omstreken een spelregelwedstrijd. Tijdens het in januari gehouden Technisch Weekend van de Scheidsrechtersvereniging Zutphen en Omstreken discussieerden de deelnemers over het gebrek aan respect en begrip voor de arbitrage. Er werd geconcludeerd dat, mede daardoor, er een schreeuwend tekort is aan scheidsrechters en assistenten. Desondanks kiezen zowel jongens als meisjes nog steeds voor deze hobby. Zij leren leiding geven en om te gaan met weerstand.
Scheidsrechters betalen eigen tenues, schoenen en overige attributen. Helaas ontbreekt het de amateurscheidsrechters, in tegenstelling tot de betaalde collega’s, aan een grote sponsor. De deelnemers aan het technisch weekend hadden wel een potentiële geldschieter in gedachten: ”Gezien de geslachtelijke termen, waarmee de scheidsrechters regelmatig worden geconfronteerd, komt de shirtsponsor van FC Emmen daarvoor het meest in aanmerking.” Easy Toys uit Veendam deed niet lullig en sponsorde spontaan een activiteit van de SZO. En zo is de spelregelwedstrijd tot stand gekomen. De quiz wordt gehouden in ’t Fluithuis in Eefde, de kantine van de Scheidsrechtersvereniging, en start om 21.15 uur

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.