Snoepzakjes van de Narrenkap

0251006_FennekeVisscher-Regiobode-190223-carnaval-Velp-2.jpg
Snoepzakjes van de Narrenkap - Fenneke Visscher

VELP – Het was een bonte stoet die zondagmiddag 19 februari door de straten van Velp trok. Carnavalsverenigingen De Narrenkap en De Blaospiepkes hadden de handen ineengeslagen en een mooie optocht georganiseerd, die veel publiek op de been bracht. De Narrenkap had vooraf aangekondigd geen snoep meer van de wagens te strooien, maar deze jochies konden de uitgedeelde snoepzakjes minstens zo goed waarderen.
Het was een weer een ouderwets mooi carnaval dit jaar. Beide verenigingen hadden een mooi programma samengesteld met veel feesten en muziek, activiteiten voor jong en oud en natuurlijk een flinke dosis flauwekul, zoals dat bij carnaval hoort. Prins Kevin van De Narrenkap en Prins Mark de 1e van De Blaospiepkes hebben er een paar mooie dagen van gemaakt.

Foto: Fenneke Visscher

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.