Sneeuw in Rheden

0251011_FennekeVisscher-Regiobode-190223-carnaval-Rheden-3.jpg
Sneeuw tijdens de carnavalsoptocht in Rheden - Fenneke Visscher

RHEDEN – Het regende weliswaar iets tijdens de carnavalsoptocht op zondag 19 februari in Rheden, maar dat er zelfs sneeuw te zien zou zijn, dat had niemand verwacht. Het bleek ook geen echte weersomslag, maar een wagen in de optocht die een skipiste nabootste. Deze jongeman heeft in ieder geval volop genoten van de sneeuwvlokken die op hem afkwamen.
Prins Stan de 1e zwaaide dit jaar de scepter bij de Rhedense carnavalsvereniging De Heiknüüters. Hij ging vorige week al op bezoek op Rhederhof en ging afgelopen weekend voorop tijdens de verschillende feestavonden in feestburcht Ons Huis. Muziek, polonaise, de traditionele Duitse avond, diverse artiesten en natuurlijk de meest lollige outfits. Het carnaval is in Rheden in ieder geval weer goed gevierd!

Foto: Fenneke Visscher

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.