Shantykoor uit Brummen zoekt muzikanten

0249278_Shantykoor.jpg
.

BRUMMEN – Shantykoor De IJsselboei uit Brummen is op zoek naar accordeonisten, gitaristen, pianisten en mensen die een synthesizer kunnen bespelen. Maar ieder ander muziekinstrument is ook van harte welkom. Het koor bestaat op dit moment uit 53 leden en zingt shanties in het Nederlands, Duits, Engels en Frans. Er wordt opgetreden door het hele land, maar ook in het buitenland, op festivals en in verzorgingstehuizen. Iedere woensdagavond wordt gerepeteerd van 19.30 tot 21.30 uur bij Dorpslokaal Concordia in Brummen. Iedereen is welkom om te komen kijken, te luisteren of om mee te doen.

deijsselboei.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.