Samen eten, praten, herinneren

0249522_Samen_Eten_3.jpg
.

DOESBURG – Veel mensen die (vaak) alleen zijn, om welke reden dan ook, vinden het niet altijd leuk om alleen te eten of om voor zichzelf te koken. Daarom heeft Afscheid en Meer het initiatief genomen om eens per maand op een locatie een SoepGroep te houden. Dit is bedoeld voor iedereen die, om diverse redenen, regelmatig alleen eet. Mensen die het fijn vinden om af en toe samen met anderen te eten. Het is in de eerste plaats een gezellig samenzijn, kennismaken met een ander en misschien nieuwe vriendschappen opdoen. Maar er mogen ook serieuze zaken besproken worden, zoals bijvoorbeeld gemis en/of verdriet.
Belangstellenden zijn welkom om eens mee te komen eten. Het heet dan wel de SoepGroep, maar uiteraard kunnen ook andere lunchgerechten worden gekozen. De kosten bedragen 7,50 euro per persoon. De SoepGroep is elke eerste dinsdag van de maand. Op dinsdag 7 februari bij Lunchroom La Fleur aan de Kerkstraat 16 in Doesburg. De ontvangst is om 11.30 uur, rond 13.00 uur gaat ieder weer zijn eigen weg.
Aanmelden wordt gewaardeerd en kan via birgit@lucia-uitvaartzorg.nl of 06-18885382.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.