Rick Bosch hoofdtrainer SC Doesburg

0249365_Voetbalgras.jpg
.

DOESBURG – Het bestuur van Sportclub Doesburg heeft voor het komend seizoen voor Rick Bosch als hoofdtrainer gekozen. Sinds december begeleidt hij de selectie, nadat vroegtijdig afscheid werd genomen van Edwin Grotenhuis. Bosch is geen onbekende binnen de vereniging. In de jeugdafdeling heeft hij jarenlang meerdere leeftijdscategorieën getraind en was hij leider van diverse teams. Ook als vrijwililger is hij nauw bij de club betrokken. Enkele jaren geleden stelde Bosch zichzelf het hoofdtrainerschap als doel, waar hij de vereiste papieren voor heeft behaald. SC Doesburg draagt de leiding van de training vol vertrouwen aan Bosch over.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.