RhederArt kijkt uit naar theaterweekend

0250753_microfoon.jpg
.

SPANKEREN – RhederArt verheugt zich op het theaterweekend van zaterdag 18 en zondag 19 maart. In dat weekend is er in de Petruskerk op zaterdagavond een cabaretvoorstelling van Femke Vernij, bekend van De Meiden van Los. Op zondagmiddag is er een concert van Los Hermanos Martinez y Morelo, met jazz en flamenco.
De optredens van Theater Rhederart waren voorheen in de schouwburgzaal van Theothorne in Dieren. Dat hield op toen contractonderhandelingen met de eigenaar van Theothore vastliepen. Inmiddels hebben er twee voorstellingen in de Petruskerk plaatsgevonden, die druk bezocht werden. Voorzitter Willem van Arragon van RhederArt is blij met de nieuwe locatie en noemt de kerk een prima plek voor muziek en cabaret.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.