Raadsfora gemeente Brummen

0249415_Vergaderen2.jpg
.

BRUMMEN – Op donderdag 2 februari vinden er vanaf 19.00 uur drie forumvergaderingen van de gemeenteraad plaats. De raadszaal is het toneel van het forum Bestuur en aansluitend het forum Fysieke Leefomgeving. Om 20.00 uur start in zaal Leuvenheim het forum Sociaal Domein.
Het forum Bestuur heeft één inhoudelijk onderwerp op de agenda staan, namelijk een voorstel hoe om te gaan met investeringen die ouder zijn dan drie jaar. In dit forum is het mogelijk voor inwoners om een onderwerp te bespreken dat niet op de agenda staat. De lijst met ingekomen en te verzenden stukken komt aan bod, evenals informatie over actuele ontwikkelingen vanuit gemeenschappelijke regelingen waaraan de gemeente Brummen deelneemt.
Het forum Fysieke Leefomgeving telt vier inhoudelijke voorstellen. Een daarvan gaat over de koersnota wegennet, waarbij met name de verkeerssituatie in en rondom Eerbeek centraal staat. Daarnaast bespreekt de raad twee voorstellen om een bestemmingsplan vast te stellen, namelijk voor het woonlandgoed ‘De 4 eiken’ in Empe en het perceel aan de Loenenseweg 67 in Eerbeek. Het vierde voorstel dat besproken wordt is het plan om de gemeentelijke gebouwen snel duurzamer te maken. De raad wordt gevraagd hiervoor geld beschikbaar te stellen. De agenda van het forum Sociaal Domein bevat in februari geen raadsvoorstellen. Wel licht wethouder Ingrid Timmer twee actuele onderwerpen toe, namelijk het Integraal Zorgakkoord (IZA) en het Gezond en Actief Leven Akkoord (GALA).
Vertrouwd onderdeel bij de fora is het spreekrecht van inwoners. Dit kan gaan over een onderwerp op de agenda, maar ook over een kwestie die niet op de agenda staat. Contact opnemen hierover kan met de griffie, via 0575-568233 of griffie@brummen.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.