Op zoek naar IJslandse paarden

0251255_Natuurmonumenten-Elsemieke-Bolle-NAMO82039_IJslandse_paarden.jpg
. - Natuurmonumenten

RHEDEN – Natuurmonumenten houdt op donderdag 2 maart een zoektocht naar de IJslandse paarden in het Nationaal Park Veluwezoom. Een gids neemt de wandelaars mee door het mooie gebied. Tijdens de wandeling komen deelnemers alles te weten over de eigenschappen van de IJslandse paarden, waarom de dieren los in het bos lopen en uit hoeveel paarden de kudde bestaat. De wandeling begint om 14.00 uur bij het Bezoekerscentrum in Rheden en is om 16.00 uur afgelopen. Aanmelden kan via natuurmonumenten.nl/bezoekerscentrum-veluwezoom.

Foto: Natuurmonumenten

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.