Ons Raadhuis zoekt vrijwilligers

0250296_Eten.jpg
.

VELP – Elke woensdag en donderdag wordt er een warme maaltijd verzorgd in Ons Raadhuis in Velp. Een professionele kok kookt met twee vrijwilligers een warme maaltijd voor dertig personen. Ook krijgt iedereen na afloop een toetje. De deelnemers krijgen hun eten geserveerd door vrijwilligers, die vervolgens helpen met de afwas. Voor het serveren en afwassen is Ons Raadhuis op zoek naar vrijwilligers, van elke leeftijd. Uiteraard eten zij gratis mee. Vanaf maart komt er ook een warme maaltijd op maandagavond. Meer informatie via info@onsraadhuis.com of 026-8449140.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.